Ενημερωτική συνάντηση καθηγητών Φυσικής Λυκείου

Από την υπεύθυνη ΕΚΦΕ Χαλανδρίου κοινοποιήθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση που αφορά τους καθηγητές των Λυκείων που διδάσκουν το μάθημα της Φυσικής.

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των καθηγητών κλάδου ΠΕ04 με το ΕΚΦΕ και τη Σχολική Σύμβουλο κ. Μάνια Γεωργάτου, καλούνται οι καθηγητές που διδάσκουν Φυσική στα Γενικά Λύκεια σε επιμορφωτική συνάντηση την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου στις 11.15 π.μ. στο ΕΚΦΕ Χαλανδρίου.

Ο πρώην υπεύθυνος ΕΚΦΕ Κ.Καμπούρης θα παρουσιάσει τη χρήση του πολυμέτρου για τη μέτρηση αντίστασης ηλεκτρικού διπόλου, τάσης και έντασης του ρεύματος και την εφαρμογή στην εργαστηριακή άσκηση του τοπικού διαγωνισμού για την EUSO 2015 με θέμα ''Χαρακτηριστική καμπύλη ράβδου γραφίτη και υπολογισμός της ειδικής αντίστασης''.

Θα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικό, αν οι συνάδελφοι θελήσουν να προτείνουν κάποιες ιδέες σχετικά με τα φύλλα εργασίας των εργαστηριακών ασκήσεων του ηλεκτρισμού.

Μόνο η συνεργασία όλων μας θα μπορέσει να βελτιώσει την εργαστηριακή προσέγγιση του μαθήματος της Φυσικής από τους μαθητές. Αναμένουμε με χαρά τη συμμετοχή σας!

Εύχομαι Καλό μήνα και Καλές απόκριες σε όλους!

Κωνσταντινοπούλου Βασιλική
Υπεύθυνη ΕΚΦΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
τηλ. 210 6833915

Πρόσθετες πληροφορίες